Showroom Jaguar Land Rover tas i bruk

Land Rover er verdens ledende produsent av terreng- og firehjulsdrevne biler, og Jaguar er en av verdens ledende merkevarer innen sportssalonger og sportsbiler.Sundopt er leverandøren av høy kvalitet til Jaguar Land Rover. Det oversvømmede utstillingslokalet i Los Angeles med sine romslige lokaler krever svært lange lineære armaturer som enkelt kan integreres visuelt og individuelt.

Designeren gikk fra 'kraft' og utførte rimelig planlegging og design i henhold til lokale forhold. For å matche og fremheve materialet i det indre rommet og maksimere den visuelle opplevelsen av det totale rommet, vedtar belysningen spesialtilpassede og effektive lysmetoder og belysningsprodukter - Sundopt Optoelectronics lineær belysning, som perfekt integrerer naturlig lys og skaper en åpen rom. Showroom får folk til å føle seg komfortable og inspirerer folk til å lengte etter en Premium-bil.

For det ensartede lyskonseptet falt det primære valget på Infinity-familien - en elegant, lineær og fleksibel anvendelig løsning for generell belysning som scorer med minimalistisk designspråk og maksimal belysning og designpåvirkning. Takket være forskjellige monteringsalternativer, er den egnet som innfelt, tak- eller pendelarmatur. Det innovative armatursystemet med nanooptikk leverer opptil 130 lm / W med fargegjengivelse av en CRI på opptil 90. Optimal refleksreduksjon takket være en svart matt overflate (Black Glare Reduction) muliggjør en refleksvurdering på UGR <22 og gir høy -kvalitet og behagelig lys.

En suspendert spesialløsning ble utviklet spesielt for Jaguar Land Rover, som brukes i prosjektet sammen med andre standardversjoner av Infinity-familien. I tillegg til produkter fra Infinity-familien ble det også brukt fleksibel LED-tape i profilen.


Innleggstid: Jun-07-2021