LED-applikasjonsteknologi har en tendens til å modnes, og prisen på panellys fortsetter å synke

LED-applikasjonsteknologi har en tendens til å modnes, kostnadene fortsetter å synke, og energibesparende effektivitet har blitt relativt kraftig forbedret.LED-panellys har nådd den psykologiske prisen og energibesparende behov som flere brukere kan akseptere, noe som har fremmet at applikasjonspenetrasjonshastigheten er kraftig forbedret.Både kommersielle og hjemmeapplikasjoner er funnet overalt.
Gjennom markedsbesøk kan man finne at supermarkedsbelysning er et godt inngangspunkt for promotering av produkter som LED panellys.I følge Ma Jiali, daglig leder for Guangxi Rijing Lianghua Technology and Trade Co., Ltd., i Nanning, har mange kommersielle supermarkeder begynt å erstatte LED-panellys, og han har selv tatt over noen prosjekter for renovering av panellys.
"LED-panellys har egenskapene til høy fargegjengivelse og god lyskvalitet."I følge industriinnsidere bruker LED-panellys LED-lyskilder pakket med høy fargegjengivelsesfosfor, og bruker blått lys for å blande og pakke røde eller gule brikker for å oppnå høy ytelse.Fargegjengivelse lyskilde.Derfor er fargegjengivelsen til panellyset høyere, fargegjengivelsen er relativt mer realistisk, og objektet er mer levende når det er opplyst.
Da de tidlige panellysene dukket opp, var formen relativt enkel, hovedsakelig for å erstatte lysrørspanelet.Senere, etter utvikling, ble stilen til LED-panellys avledet fra de tidlige firkantede og store produktene, som dukket opp i forskjellige runde, firkantede og små produkter, samt noen tilpassede panellys.
Mange produsenter sa at de vil lansere noen kreative panellysprodukter for utsøkt dekorerte steder som hotellrom og klubbhuslobbyer, for eksempel gravering av ulike teksturmønstre på panelet for å gjøre det mer dekorativt;eller plassere bluetooth-høyttalere i lampene og lyktene, noe som gjør det underholdende.
I tillegg er det gjort flere endringer i installasjonsmetoden for LED-panellys, tilføyelse av overflatemontering, tak, aluminiumsspenner, etc., utvidelse av bruksomfanget av panellys, fra det opprinnelige enkeltkontorbruket til hoteller, klubber, etc. ., butikker, boliger og andre steder.


Innleggstid: 21. februar 2022