Når det gjelder forskjellige stiler og installasjonsmodus for ledede lineære lys.

Når det gjelder forskjellige stiler og installasjonsmodus for ledede lineære lys. Led lineære lys er fleksible produkter, ikke standardprodukter; Led lineær belysning er vanskelig å definere sin funksjon alene, både i belysning og i visuell kunst, i produktstørrelse, i lysfarge. Installasjonsmodus, endringer i kontrollmodus er i henhold til hvert enkelt rom.

Våre kunder setter pris på en rekke fordeler med kommersiell LED Lineær belysning, inkludert;

Estetikk - hvis utseende er viktig for deg, har LED Linear et ganske sterkt tilbud. Det gir en enorm mengde allsidighet for å skape unike og iøynefallende design. Skreddersydde vinkler, kurver og tilpasset RAL-fargepulverbelegg er bare noen få tilgjengelige alternativer som gjør LED Lineær til et enkelt valg.

Retningslys - LED-er er retningsbestemte, noe som reduserer behovet for reflektorer og diffusorer som kan fange lys.

Fargetemperatur - LED Lineære lys har et stort utvalg av fargetemperaturer, som påvirker måten øyet tolker lyset på. Fra kald hvit til varm hvit, kan forskjellige temperaturer brukes til å skape stemning og atmosfære i et rom. Nøytralhvit, eller 4000 kelvin for å bruke det tekniske navnet, anbefales for kontorer og detaljhandelsområder som gir det mest komfortable miljøet.

Kostnadseffektiv - en åpenbar fordel, LED Linear er ekstremt effektiv å kjøre på grunn av sin lave energiforbruk, og også dens iboende levetid; en LED vil vanligvis vare mange ganger lenger enn et lysrør.

Det kan tilpasse lengden fritt i henhold til de faktiske installasjonskravene, i henhold til det spesifikke anvendelsesområdet; den kan kobles fritt; den innebygde lyskilden kan også endre strøm og fargetemperatur i henhold til det spesifikke stedet vi brukte; I tillegg, med popularisering av intelligent kontrollsystem, For å øke sensorisk opplevelse, foretrekker flere og flere brukere å legge til intelligent kontrolleffekt for å forbedre visuell kunsteffekt.

Med forbedringen av ledet lineær belysningsfunksjon, brukes den ikke bare på kontorfeltet. Flere designere bruker dem til avanserte kommersielle rom, hjemmearealer, industriell belysning og andre miljøer, og bygger forskjellige lys- og skyggeeffekter.

ld (2)
ld (3)
ld (4)
ld (1)
ld (5)
ld (6)

Innleggstid: Jun-07-2021